11. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor 7–12. osztályosok számára

Tizenévesnek lenni sosem volt könnyű: igazi barátokat találni, megállni a helyünket a suliban, kijönni a szüleinkkel és meghódítani a kiszemeltünket. Ezért jó, ha van egy hely, ahol tudhatod: közénk tartozol. Elmondhatod, ami bánt, és garantáltan jókedvre derítünk, izgalmas programokban van részed, miközben bölcsebb leszel életed nagy kérdéseiben is.

A KÖSZI Életfonal egy olyan életvezetési tábor, ahol a tizenéveseket foglalkoztató kérdésekről lehet őszintén beszélgetni és megoldásokat találni. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások, műveltségi vetélkedők, közösségépítő játékok és más izgalmas programok várják a táborozókat egy felejthetetlen négynapos hétvége alatt. Pezsgő, vidám hangulat, szeretetteljes közösség és igaz barátok várnak mindenkit egy tavasziasan zöldellő, gyönyörű környezetben.

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

Korosztály: 7-12. osztályosok (2016/2017-es tanévben)
Időpont: Piliscsaba, 2017. április 28 – május 1.

A 11. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor mottója 2017-ben: Ki leszek, ha nagy leszek?

Mint a trópusi, homokos tengerpart, valahogy úgy csábít a 18 éven felüli lét … Ott, ahol a szabadság vár, új élet a középiskolai skatulyák után, nincs többé feleltetés, lehet viszont önálló kereset. Vajon mi vár a középiskola után? Megmaradnak a jó barátok? Kiléphetek végre a szülői vasmarok szorításából? Megtalálom az álmaimat, járjon az egyetemi órákkal, gyors munkába állással vagy külföldi utazással? Vagy inkább maradjunk így mindörökre?

Mindenki nagy-nagy vágya es félelme egyben, vajon milyen az élet a középiskolán túl. Lehet tervezgetni, ötleteket adni, megbeszélni a félelmeket, es találni a Nagy Betűs Életbe átkísérő barátságokat. Gyertek el a KÖSZI Életfonal táborba, amely tánccal, zenével, humorral és nagy beszélgetésekkel keresgéli Veletek az utat a felnőttkor felé!

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján található: www.koszi.net
Információ: Tóth Enikő, kapcsolati és operatív munkatárs
Telefon: +36 70 209 3307, E-mail: koszi@koszi.net