20. KÖSZI Napvető kreatív tábor

20. KÖSZI Napvető kreatív tábor 7-12. osztályosoknak Piliscsaba, 2016. július 10-16.

Te is vágysz rá, hogy megmutasd eddig nem ismert oldalaidat, ezerféleképpen tanuld meg kifejezni önmagad vagy megcsillogtasd a benned rejlő kreativitást? Táncolj szabadon, bátran fotózz, csapatban készíts klipet és zenélj velünk! Miközben pedig nagyszerű új társaságba keveredsz, fergeteges kalandokat élsz át olyan programokon, mint a Vízi olimpia, a Chefparádé, az éjszakai túra vagy a Mesterkurzus. Strandolással, úszással, aerobic-kal és közös alkotással vár egy felejthetetlen hét, ami igazán csak Tőled lesz jó! A KÖSZI Napvető kreatív egy olyan közösségépítő tábor, ahol a fiatalok egy megértő, szeretetteljes közösségben vehetnek részt olyan programokon, amely személyiségüket, tudásukat és kreativitásukat is gazdagítja. Elmélyült kiscsoportos beszélgetések mellett a szellemi és fizikai kreativitás számos területét próbálhatják ki, miközben gondtalanul szórakoznak. A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk. A KÖSZI Napvető kreatív tábor korosztálya: 7-12. osztályosok (2015/2016-os tanévben)

Idei témánk: Médiaguru
Egész életünket behálózza a média: sztárok és szuperhősök, sorozatok és tehetségkutatók világa – de vajon hogyan készül életünk filmje, ki fedezi fel tehetségünket, és ki a sztár a saját életünkben?
Mozi, színház, tv vagy zeneipar: idén nyáron elmerülünk a média rejtelmeiben, miközben nem csak azt fejtjük meg, hogyan legyünk okos médiahasználók, hanem azt is, kreativitásunkkal hogyan váljunk igazi alkotóvá, sőt, főszereplővé az életünkben!

Részvételi díjak, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján: www.koszi.net