Az otthon okos kidekorálása, avagy otthonos otthon estére!

Az otthon az önkifejezés színtere, és azt gondolom, hogy mindannyiunknak törekedni kell arra lehetőségeinktől függően, hogy olyanná tegyük ezt a területet, mely maximálisan megfelel igényeinknek, hiszen csak akkor fogjuk magunkat jól érezni benne hosszú távon! Személy szerint ezért is gondolom, hogy a minőségi és praktikus darabok beszerzésén túl az otthonosságot fokozó tényezőkre is érdemes nagy hangsúlyt fektetni!

Na de mikre is gondolok?

Úgy hiszem, hogy visszatérőben vanna a tapéták, dekortapéták, és egyre több ember gondolkodik el azon, hogy valami kreatívabb, mintásabb dolgot helyezzen a falára. Magam részéről kultiválom is ezt a törekvést, hiszen nem kell a minták esetében sem leragadni a geometrikus formáknál, vagy épp a virágoknál, tájképeknél. Sok domború, 3D-s, bordázott felületű dekortapéta van a piacon, melyek szó szerint lélegzetelállítóak, ha feltesszük őket a falra!

Gondoljunk csak bele!

Ezekkel a csodás tapétákkal kőfalat, téglafalat, faházat kreálhatunk mondjuk a betondzsungel közepén elhelyezkedő otthonunkból! Szerintem zseniális, hogy pusztán egy kis tapétázással ilyesmi érhető el!

Úgy hiszem, hogy szomorú, ha egy ilyen lehetőség kihagyása miatt lesz otthonunk akár egy fokkal is ridegebb! Ne hagyjuk! Rajta, fogjunk egy csinos dekor tapétát és dobjuk fel a nappalit!