Étkezőgarnitúra = kényelem

Az étkezésre mindannyian úgy tekintünk, mint a nap fénypontjára, amikor leülhetünk kedvenc étkezőgarnitúránk mellé. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire kényelmes a garnitúránk.

A különleges varázst könnyen megtörheti, ha egy kényelmetlen széken szorongunk, vagy egy túl magas, esetleg túl alacsony asztalnál ülünk, ezért mindig vegyük figyelembe, hogy milyen méretekkel rendelkezik.

Az sem mindegy az étkezőgarnitúra kiválasztásakor, hogy az ülő alkalmatosság mennyire puha. A puhaság megszállottjainak jó választás a klasszikus kárpit és fa megoldás, vagy a fémvázas, de szivacsos kárpit ülőfelületű szék is, illetve tökéletes lehet a szivacsos, bőrrel vagy textilbőrrel bevont szék. Ezen kívül vannak a sima fa ülőfelületű székek is, melyek párnával szintén puhává varázsolhatók. Főként sarok étkezőgarnitúra esetén sarkalatos kérdés a háttámla. Van, aki nem szokott hátradőlni, így számára a fatámlás verzió is megfelel. Viszont aki gyakran dől hátra étkezés vagy beszélgetés közben, annak mindenképpen érdemes kárpitozott háttámlájú sarok étkezőgarnitúrát választani.

Az étkezés egy különleges élmény, ezért a kényelmet mindig tartsuk szem előtt a tökéletes étkezőgarnitúra kiválasztásakor!