Fehér póló Az ügynöktől

A nyár és a hőség közeledtével elkezdtünk fokozatosan áttérni a vastag, bélelt szakácsruhákról a szimpla fehér pólókra, hiszen a konyhai munkavégzés sokkal gördülékenyebben teljesül ennek köszönhetően.

A folyamatos szellőztetés és a páraelszívó segítségén túl tehát elkezdtünk keresni megbízható ruhaüzleteket a neten, hol találunk egyrészt könnyen fehér pólókat, másrészt az is fontos kikötés volt, hogy a cég logóját is rátegyük egy meghatározott technikával. Ennek a célkitűzésnek tett eleget végül a Pólóügynök webáruháza, hiszen ők egyrészt különféle ruhaneműkkel kereskednek, másrészt tevékenységük erőssége, hogy bármilyen logót egyszerűen rányomtatnak akár ott vásárolt, akár hozott ruhákra. Így a rendelésben feltüntethettük a saját logónkat, amik rákerültek az új fehér pólók elülső oldalára.

Nemcsak egy, többféle módszerrel dolgoznak ezen, a mi esetünkben a direkt nyomtatás lett a nyerő. Ezt sokan a létező legmodernebb eljárásként ismerik, mert egy minőségi nyomtatásról van szó, és a bedolgozott mintának is kellemes tapintása van. Emellett, színátmenetes, nemcsak a fekete-fehér, hanem színes grafikák kivitelezése is adott, és a legaprólékosabb minták is megjeleníthetők vele. Az általa nyomtatot grafika hosszú ideig megmarad fehér pólók, de más ruhadarabok esetén is, természetes hatású, a módszer maga pedig elég gyors és gazdaságos. Az itt vásárolt fehér pólók használata megkönnyíti konyhai embereik számára a munkavégzést, laza, könnyed viseletű, egyszerűbben lehet mozogni benne.