FFP2 szájmaszk, viszlát Covid!

Talán még soha nem volt ennyire képben mindenki az FFP2 szájmaszk gyakorlati jelentőségével, mint most. Ahogy, arra sem számítottunk, hogy mindannyian rászorulunk majd két év óta, mióta a Covid-19 sem ismeretlen fogalom már.

Az FFP2 szájmaszkok forgalma azóta jelentősen fellendült, miután az egyszerűbb, sebészi maszkok nem bizonyultak hatékonynak a járvány fellendülése következtében, így az ember elkezd kutakodni hol másutt, a neten. Egy ismerősöm mikor eljutott ehhez a ponthoz, talált is egy webáruházat, az Elit Safetyt, ahol sokféle FF2 szájmaszk közül lehet választani ilyen célra is.

Elsősorban ugyanis avégett szükséges, mert amíg az egyszerű, eldobható maszk csak másokat véd tőlem, addig az FFP2 szájmaszkok már engem is óvnak a külső behatásoktól, ami elengedhetetlen már ilyenkor. A cég weboldalát roppant könnyű áttekinteni, és a rendelés is gördülékeny.

Az ember egy jelen helyzetben a maximális védelemre utazik, ebből a szempontból különösen előnyös, hogy az FFP2 szájmaszk abszolút hermetikusan zárja az arcomat, mivel az orrcsipesz állíthatósága miatt bármilyen fejmérethez be tudom állítani. A maszkon kialakított kilégzőszelep miatt nem keletkezik belül pára, ami miatt a precíz légmozgás, és a kényelmes viselet egyaránt garantált. Aki tömegközlekedéssel utazik, vagy gyakran járványgócpontokon megy át, nagy biztonságérzetet képes adni. Mind saját, mind családi vételre egyaránt alkalmas, mivel az Elit Safety oldalán egyesével vagy dobozonként is lehet rendelni belőle. Hosszútávon, biztonságosan használható.