Hamarosan megjelenik a Grand Theft Auto 5

Az elektronikus játékok világában egyedülálló helyet foglal el a Grand Theft Auto sorozat, amely a sandbox típusú játékok koronázatlan királyának számít. A GTA 5 megjelenéséig már csak 17 nap van hátra és a fejlesztők a közelgő megjelenésre való tekintettel egyre jobban csigázzák fel a várakozást.

A GTA 5 eseményei San Andreas államban, Los Santos városában játszódnak (persze ezt valódi térképen ne keressük). Az eddigi sandbox játékok között ez a rész lesz a legnagyobb játékterű. A Grand Theft Auto 5-ben 3 különböző karakter közül választhatunk: Michael (egy visszavonult bankrabló – pszichopata), Trevor (a leglazább szereplő) és Franklin (színes bőrű, profi sofőr) közül.

A GTA 5 világában játszhatunk offline és online multiplayer módban is. A multiplayer üzemmód hihetetlenül izgalmasnak ígérkezik: bandázás, éjszakai versenyek, repülőzés, online deathmatch, minden amihez a játékosnak kedve támad. Az online módban egy térképen egyszerre 16 játékos kap helyet.

Az alapjáték megjelenése után lesz időnk megismerni a játékot, mielőtt belevetnénk magunkat az online birodalomba, ugyanis a multiplayer kiegészítés két héttel az alapjáték megjelenése után várható.

Az előzeteseket nézve azt hiszem bátran megállapíthatjuk, hogy a GTA 5 fejlesztőcsapata kitett magáért, már csak 17 nap és kezdődhet a játék.

Forrás: GTA