Szelfikből műalkotások: Alkoss és ossz meg művészi képeket a Sktchy segítségével

Művészi éned kibontakoztatásában az egyik legnehezebb dolog motivációt találni az alkotáshoz. A Sktchy ebben nyújt segítséget. Nem rajzolóalkalmazásról van szó, hanem inkább a kreatív művészetek számára készült egyfajta Instagramról, amelyen keresztül érdekes művészekkel veheted fel a kapcsolatot, és megtalálhatod a saját műved létrehozásához és megosztásához szükséges motivációt.

A Sktchy a szelfik köré épül, amelyeket a közreműködő művészek aztán saját műalkotásaikká változtatnak. Megcsodálhatod a stílusok széles körét felölelő kész alkotásokat, vagy foghatod mások fotóját, és megalkothatod annak egyéni értelmezését. Nem muszáj azonban kizárólag arcokkal dolgoznod: ha inkább tájképeket, háziállatokat vagy absztrakt képet rajzolnál, azt is megteheted.
Van itt néhány egyszerűen fantasztikus interpretáció.

Lehetsz egyszerű néző, és átadhatod magad a művészek kreatív projektjeinek, vagy megalkothatod saját műveidet, és megoszthatod őket a Sktchy kiterjedt közösségével.

Mindennap érkezik egy-egy új tipp a vezető művészektől az azt kísérő videós bemutatóval, emellett egy-egy új fotó is, amelyeken bátran próbálgathatod varázslói képességeidet.

A több mint 60 országból származó, negyedmilliónál is több műalkotást megosztó művészek mindenki számára tudnak valamilyen inspirációt nyújtani. Ideje kihegyezni azokat a bizonyos ceruzákat!