A roló melletti legfőbb érv az ár-érték aránya

Aki a megfelelő árnyékoló kiválasztásán gondolkozik, az tudja, hogy ugyan rengeteg a kínálat, nagy a marketing kampány is a költséges megoldások mellett.

Gyönyörű függöny zuhatagok szerepelnek a drágábbnál drágább kínálatok között, nem beszélve a karnis szettekről és megoldásokról, valamint az ezekkel járó hosszútávú karbantartási munkálatokról. Egy függönyt állandóan mosni kell, és vigyázni rá, becsben tartani. Ha kisgyerekek vannak a háznál, tőlük is részben óvni kell, hiszen a totyogósok szeretik huzigálni, cibálni is a csábító függönyt. Tehát sok szempontot kell átgondolnia annak, aki árnyékoló választásánál tart, vagy éppen váltani szeretne egy praktikusabb megoldásra.

Nem beszélve az árakról, ami infláció mellett végképp az egekbe szökött. Ha egy igazán egyszerű, praktikus, de célnak megfelelő, és még dekoratív árnyékoló mellett szeretnénk letenni a voksunkat, ami még ár-érték arányát tekintve is a legjobb, akkor a roló lesz a legbiztosabb választás! A roló mellett szól többek között a könnyű felszerelhetősége, hiszen fúrás nélkül, és különösebb szakértelem nélkül is könnyen felszerelhető. Létezik tépőzáras, vagy felakasztható típus. Attól függ, honnan szerezzük be rolónkat.

A jobbotlet.hu oldalán a kézi gyöngylánc működtetésű roló kapható, ami még egy elegáns megoldásnak is számít a könnyű kezelhetőség mellett, és felakasztva tudjuk felhelyezni az ablakokra. Aki rolón gondolkozik, annak érdemes innen beszereznie, itt ráadásul stílusos vászonrolók kaphatók, akár thermo verzióban is. Ár-érték arányban tehát a legjobb választás ez lesz. Döntsön okosan!