A természetes szemöldök titka!

A természetes hatású szemöldök ma nagy divatnak örvend. Hála Istennek! Mindannyian emlékszünk ugyanis, hogy volt egy szomorú időszak az emberiség történelmében -nem is olyan régen-, amikor a nők nagy többsége leborotválta a szemöldökét, és mindenféle természetellenes színekkel pingáltak maguknak helyettesítő-szemöldököket, melyek inkább voltak rémisztőek, mint esztétikusak és szépek…

Azóta benőtt a nők feje lágya, és végre megelégszenek a természet adta szőrszálakból álló szemöldökökkel, melyek akkor számítanak manapság még szebbnek, ha telítettséget adunk nekik, azaz ha a hiányait kitöltjük, valamint ha formára szedjük őket.

A szemöldök sminkeléséhez manapság már számos termék közül válogathatunk, többségük egy kiszerelésben tartalmazza a festéket, és a wax-ot, mely a végeredményt fixálja, és egyben igazítja a rakoncátlan szőrszálakat.

A szemöldökünk festésekor érdemes egy árnyalattal világosabbat választani, hogy természetes hatást érjünk el. Ha változtatni szeretnénk a szemöldök formáján, hosszúságán, elsősorban érdemes kozmetikushoz fordulni, hogy formára szedje a szemöldökünket, majd ha ez megvolt, és még mindig elégedetlenek vagyunk a szemöldökünk hosszúságával, számos, a szemöldökünk színéhez passzoló szemöldökceruzából válogathatunk, melyekkel korrigálhatjuk a hosszúságot.