A tervezés és a praktikusság optimális kombinációja: a parketta

Számos szálloda vagy étterem egyik legforgalmasabb helye a kávézó vagy a bár, ezért nagyon fontos, hogy hívogató és barátságos teret kínáljon a vendégeknek a kikapcsolódáshoz és a kellemes időtöltéshez.

A parketta segítségével ez megvalósítható, hiszen nemcsak olyan padlóburkolat, amely ellenáll a nagy mennyiségű gyalogosforgalomnak, hanem időtálló eleganciát is kínál minden helyiségnek.

 

Van tématikája, egyedi stílusa a helyszínnek?

 

A parketta egy nagyszerű lehetőség, hogy bárját, kávézóját vagy éttermét igazán egyedivé és kiemelkedővé tegye. Például egy vidéki szálloda remekül mutatna egy rusztikus témájú bárral és számos faelemmel. Az asztalok, székek és még a bár is fából készülhet, míg a füstölt tölgyfa parketta valóban kiegészítheti a megjelenést. Ha rendelkezik egy tématikával, a helyiség valóban kiemelkedhet a környékbeli többi hasonló terem közül.

A parkettát nemcsak könnyen lehet tisztán tartani, hanem egy strapabíró, időtálló lehetőség is, amely képes túlélni a divat változásait, és bizonyos stílusok akár a divatba is visszatérhetnek – nem mintha valaha is kikerültek volna a divatból!

Számos vállalkozás kiküldi egy szakértőjét közvetlenül a potenciális megrendelés helyszínére, és ők fel tudják mérni a szállodát/kávézót/éttermet a környezet szempontjából, és kiterjesztik a szakértői felmérést a méretre vonatkozóan is.

A Lőrinc Parkett vállalkozásnál mi már számos létesítményt szállítottunk és szereltünk fel, és megértettük a munkáink során, hogy minden hely más, minden projektet érdemes külön kezelni.