Alternatív rákgyógyítás sárgabarackmaggal?

b17bA gyógyszerek mellékhatásait látva egyre többen döntenek úgy manapság, hogy a természetes gyógymódok felé fordulnak, és azokat az alapanyagokat, módszereket próbálják ki, amelyeket talán nem véletlen alkalmaznak az emberek évezredek óta egészségük megőrzésére, helyreállítására. Az alternatív rákgyógyítás területén is számos lehetőség áll azok rendelkezésére, akik az onkológiai kezelések kiegészítésére, vagy esetleg kiváltására szeretnének valamilyen mellékhatások nélküli, bevált módszert alkalmazni.

De mégis melyiket érdemes előnyben részesíteni? Mikor van szó valóban hatásos készítményekről, eljárásokról, és milyen esetekben ajánlott gyanakvással fogadni az ígéretes csodaszereket? Olyan kérdések ezek, melyeket minden daganatos betegséggel küzdő feltesz magának.

A kórházi terápia kiegészítésére az alternatív rákgyógyítás körében célszerű az olyan lehetőségeket választani, amelyek tudományosan alátámasztottak, és a tapasztalatok is pozitívak velük kapcsolatban. A b17am.info szerint a B17 vitamin hasznos lehet a rákos sejtek elpusztítására. Ez az értékes hatóanyag legnagyobb koncentrációban a sárgabarack magjában található meg, és az innen történő kinyerés után, mindenféle mesterséges anyagtól mentesen juttatható be a szervezetbe.

A daganatos megbetegedés elterjedésétől függően célszerű az adagolást beállítani, és a tablettában kapható változat mellett a bőrön keresztül történő bevitelt is ajánlják a hozzáértők.

A B17 vitamin használata a rák megelőzésében is bizonyított, ugyanis az olyan népek, amelyek tradícióikból eredően is nagy mennyiségben fogyasztják a sárgabarack magját, még hírből sem ismerik a daganatos megbetegedéseket. Manapság sajnos az elfogyasztott élelmiszerek rendkívül kevés mikrotápanyagot tartalmaznak, s így B17 vitaminból is jelentős pótlásra szorulunk.

A többszörösen feldolgozott alapanyagok, az egészségtelen étkezés és a rendszertelen életmód együttesen tehetőek felelőssé azért, hogy szervezetünkben felhalmozódnak a méreganyagok, elősegítve ezzel a rák kialakulását.

Rendkívül fontos tehát, hogy a kezelés során ezeken a területeken is drasztikus változtatásokat eszközöljünk. A rákos megbetegedéssel küzdő páciensek számára az elfogyasztott alapanyagok minőségére legalább annyira ajánlott ügyelni, mint a szervezet méregtelenítésére, valamint pszichésen is akarni kell a gyógyulást. Az alternatív rákgyógyászat eredményei megerősítik azt a tényt, miszerint az ilyen jellegű kiegészítő kezelésekkel hatékonyabbá tehetőek a hagyományos orvoslás terén alkalmazott módszerek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.