Az animáció művészete: Alkoss animációkat kockáról kockára a FlipaClip segítségével.

A pörgetős füzetek szépsége abban rejlik, hogy lehetnek egészen egyszerűek, de elképesztően extravagánsak is, ráadásul bárki elkészítheti őket. Ha a füzeted sarkait díszítő firkákat új szintre emelnéd, a FlipaClip: Cartoon Animation, amellyel kockáról kockára készítheted el a pörgetős füzetekre emlékeztető animációkat, hasznos társad lesz.
Minden egyes új kép az előző körvonalaira kerül, így könnyedén nyomon követheted rajzaidat.

A FlipaClip rétegfunkciója minden animátornak nagy segítséget jelenthet: ha például hátteret rajzolsz egy rétegre, azt más képkockáknál is felhasználhatod.

Pont úgy, ahogy egy jegyzetfüzetben is láthatók az előző oldalra rajzolt kép körvonalai, úgy az app is finoman kiemeli a korábbi rajzot, így pofonegyszerű lesz folytatnod az animációdat. Ha pedig szükséges, rácsokkal is segítheted a folyamatot.

Az alapértelmezett beállítás alapján három réteg érhető el, de egy alkalmazáson belüli vásárlás segítségével további tíz réteggel bővítheted ezt.
Játssz a színekkel és a kiválasztott rajzeszközöd vastagságával.

Ha nincs kedved a semmiből rajzolni valamit, importált képet is használhatsz, de akár videóból is alkothatsz rotoszkóp-animációt, amely csodálatos, élethű hatást eredményez. Animációidat ráadásul audióval is feldobhatod: az alkalmazás prémium verziója hanganyagok széles tárházát teszi elérhetővé. Ha pedig végeztél az animálással, oszd meg alkotásaidat a kedvenc közösségi felületeden.

A FlipaClip hatékony eszközt kínál a zöldfülű és a profi animátoroknak egyaránt, az eredmény pedig igazán pörgős lesz.