Lépj a nyugalom útjára: A Little White Rocket egy megnyugtató csillagközi kaland

A Little White Rocket: Let’s fly a nyugalom végtelen óceánjává változtatja a világűr beláthatatlan ürességét. A valóságtól menekülő utazás célja, hogy megszabadítson a modern világ mindennapi stresszforrásaitól.

Útvonaladat a csillagok határozzák meg: koppints, és máris úton vagy a legközelebbi felé. Amikor odaérsz, automatikusan keringeni fogsz körülötte, majd ha az irányvonal egy újabb csillag felé mutat, egyszerűen csak koppints megint, és száguldj szabadon egyik égitesttől a másikig.

Utadat különféle űrjelenségek keresztezik majd. Előfordulhat, hogy össze kell gyűjtened a közeli égitestek csillagporát, hogy folytathasd utadat, míg más bolygók olyanok, akár az óramutatók: addig kell keringened körülöttük, amíg egy vonalba nem kerülnek.
Hagyd el a modern világot, és fedezd fel a világűr nyújtotta élményt a Little White Rocket segítségével.

Ahogy a játék halad előre, haldokló csillagok között kell megtervezned utad, mielőtt még lejár az idejük. Útközben furcsa tárgyakat is gyűjtesz majd (de lehet, hogy űrlények?), amelyeket haza kell juttatnod, hogy felfedd a következő lépést.

Békés űrsiklásod során különféle színben pompázó csillagok csábítanak majd le a fő csapásirányról. Kövesd őket, hogy titkokat rejtő, különleges tárgyakat fedezz fel.

Vidd őket a szint végén kavargó örvényhez, hogy cserébe a díjnyertes költő és idegtudós Laurence O’Dwyer csodálatos versével gazdagodj, amelyet Donal Gallagher szelíd hangja szólaltat meg.

Amikor a világ túlontúl felgyorsul, a játék megnyugtató élménye olyan, mintha egy pillanatra rálépnél a fékre. Ideje lassítani! Tedd fel a fejhallgatód, és hagyd, hogy a Little White Rocket meseszép utazásra vigyen a világűr végtelenjébe.