Bársonyosan puha shaggy szőnyeg

A szőnyeg kiválasztása bizony nagy kaland, hiszen egyrészt ilyenkor szempont, hogy harmonikusan illeszkedjen bele a térbe, másrészt fontos a méretek és a típusok ismerete. Egy szőnyegnek nem feltétlen szerepe a feltűnéskeltés, de az impozáns megjelenés, amely harmonizál a közeggel, tekintélyt is adhat a szőnyegnek és ezáltal a szobának, melyet díszít.

Külön világot képviselnek a shaggy szőnyegek, melyek bársonyos puhaságukkal teljesen elvarázsolnak mindenkit. Ezen belül is, a Szőnyeg Textil oldalán kaphatók a life shaggy szőnyegek, melyek külön termékcsaládot képviselnek az oldalon. Ezek elsősorban stílusos kiegészítők, melyek szerepe az otthonos hangulat megteremtése a szobákban. A shaggy szőnyegek a hosszú szőrű szőnyegek családjába tartoznak.

Ez azt jelenti, hogy általában egy shaggy szőnyeg szálhosszúsága minimum 30 mm-es. A shaggy szőnyeg a maga bolyhos puhaságával és bársonyos eleganciájával luxus életérzést közvetítenek. Puhaságuknak köszönhetően kifejezetten élmény mezítláb rajtuk lépkedni, ahogy sokan szeretnek a zöld pázsiton is mezítláb, szabadon szaladgálni, vagy járkálni, úgy az otthon melegében is megtapasztalható ez az életérzés, de egy sokkal selymesebb és kényeztetőbb módon.

A shaggy szőnyeg elsősorban a nappali éke lehet, vagy a hálószoba meleg, mégis emelkedetten otthonos hangulatáért és érzéséért felel. De szinte bármilyen belső térbe könnyen beilleszthetők, még padlófűtéses helyiségekben is, ahol csak fokozza a kuckós hatást. Egy modern enteriőrhöz pedig szinte tökéletes választás!