Egy tinédzser és a kültéri tornapálya története

Tinédzser koromban hosszú évekig egy nagyon vézna srác voltam és emiatt az iskolában is sokszor a kicikizésnek a középpontjába kerültem. Utolsó gimnáziumi évemben viszont elhatároztam, hogy ezen változtatni fogok. Elkezdtem napi ötször bőségesen étkezni és valóban növekedett ennek hatására a testtömegem, viszont nem teljesen úgy, ahogy ezt én elképzeltem és a testmozgás ekkor került előtérbe a számomra.

Nagyon szerettem volna szép izomzatot, de ódzkodtam az edzőtermektől, hiszen nem akartam mindig azzal szembesülni, hogy mennyire tökéletlen vagyok a konditermes srácokhoz képest. Ahogy azon töprengtem, hogy mi a legjobb lehetőség egy ilyen helyzetben, a buszon meghallottam, ahogy két srác nagyon dicsért egy kiépített parkot nem messze az otthonomtól. Mikor odamentem felfedezni, hogy miről is beszéltek, hatalmas csodálattal néztem az ottani látványt. Tudtam, hogy az ott található kültéri tornapálya lesz számomra az ideális megoldás.

Azóta évek teltek el és a street workout az életem fontos részévé vált. A kedvenc kültéri tornapályán levő eszközöm a húzódzkodó, mely által nagyon intenzíven megtudom edzeni a váll–, kar–, hátizmaimat és még a hasizmok kidolgozásában is nagy mértékben segít. Emellett a bordásfal is közel áll hozzám, mely szinte minden izomcsoport számára jó, de nagyon szeretem az olyan eszközöket is, mint a gyűrű, a haspad vagy a ferde szökdelő.

A kültéri tornapálya rendszeres használata által elértem pár év alatt a megálmodott testalkatot, magabiztosan jelenek meg az egyetemen és egészségesebben élek, mint valaha.