Kiállítás és detektívjáték a Vajdahunyadvárban

Az őszi szünetben még látogatható az Éjszakai nyomozás – Detektívjáték holdfényben című kiállítás és játék a budapesti Vajdahunyadvárban.

A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban látható tárlat és detektívjáték látogatói egy képzeletbeli, holdfényes kertbe csöppenve egy rejtélyes bajkeverő nyomába eredhetnek. A múzeum termeit járva kitanulhatják a nyomolvasás és felderítés fortélyait, majd a bűneset helyszínére érkezve, zseblámpa fényénél gyűjthetik be az árulkodó bűnjeleket és hátrahagyott bizonyítékokat – közölték a szervezők az MTI-vel.
A nyomozók felfedezhetik az élőlények rejtett éjszakai életét és találkozhatnak a kert különös lakóival, a Szikrázóval, a Bódítóval, a Szürkületi Vadásszal és az Éjjellátóval.
Belépéskor a látogatók szöveges játéklapot kapnak, amelyen játékállomásról játékállomásra újabb fejtörőket oldhatnak meg. A több mint 1000 négyzetméteren elterülő, a múzeum több termén végigfutó kiállítás és detektívjáték különleges holdfényes hangulattal, egyedi installációkkal, zseblámpás nyomozással, játékos fejtörőkkel és ajándékkal várja az érdeklődőket hétfő kivételével minden nap, november 6-ig.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.