Mitől fél leginkább egy vállalkozó, ha a könyvelésről van szó?

A könyvelés felelősségteljes dolog, és mindannyian azt szeretnénk, hogy olyan szakemberek foglalkozzanak a könyvelésünkkel, akik megbízhatóak, időre elvégzik a munkájukat, tájékoztatnak minket a határidőkről, felelősséget vállalnak a munkájukért, nem okoznak anyagi károkat a cégnek, segítenek gazdasági kérdésekben, képviselik a cégünket a hivatal előtt.
Ha egy ilyen könyvelőt talál az ember, akkor boldog lehet. A könyvelés ugyanis egy összetett dolog, és nagyon sok könyvelő épp ezért horribilis összegeket kér el a rendes munkáért. Ez nem előnyös se cégek, se magánszemélyes számára, azonban annak a könyvelőnek a szolgáltatását sem érdemes igénybe venni, aki minden garancia nélkül olcsón dolgozik. Egy hiba esetén ugyanis súlyos birság terhelheti a céget. Az a legjobb, ha egy mondhatni közepes árkategóriában keresünk szakembereket.
Olyan esetekben válik szükségessé a könyvelőcsere, ha a korábbi könyvelő nem volt megbízható, ha nem vállalt felelősséget a munkájáért, ha anyagi károkat okozott.
A Stabil Kontakt olyan gazdasági szakemberekkel dolgozik, akik 100%os felelősséget vállalnak a munkájuk után, akik az elvégzett munka mennyisége után szabják meg a könyvelés költségét. Budapest különböző pontjain megtalálja az irodáinkat!