Művészi hátterek: Az Artpaper a világ legszebb műalkotásaival ékesíti képernyődet.

Az Artpaper: Art Wallpapers Daily meseszép képgyűjteményének széles kínálatával könnyedén művészivé varázsolhatod képernyőd hátterét.

A világ legismertebb múzeumainak – ilyen az Uffizi Képtár, a Rijksmuseum vagy az Art Institute of Chicago – több mint 1300 lélegzetelállító alkotása között te is megtalálhatod az ízlésedhez leginkább illőt.

Az alkalmazás mentes az olyan alapvető hibáktól, amelyek a háttereket eltorzítják, pixelessé vagy aránytalanná teszik. A nagy felbontású és jó minőségű képeknek köszönhetően a vonalak kristálytiszták, a színek pedig ráközelítés után is élesek maradnak.

Ha a kiválasztott kép nagy vásznon található, netán falfestmény, az app segítségével úgy alakíthatod a méretét, hogy közben az megőrzi minőségét.

Az Artpaper jelzi, ha ideje új alkotásra cserélned a háttered. Egyszerűen csak állítsd be az értesítések gyakoriságát: napi, heti, havi stb. Használat közben ráadásul olyan részleteket is megtudhatsz a képről, mint a címe, az alkotója és a készítés éve.

Légy a főképernyőn található saját kiállításod kurátora még ma, így háttered biztosan mindig egy műalkotás lesz – szó szerint.