Kerítés választása

Ahány ház, annyi kerítés. Nem könnyű megválasztani, kinek-melyik lesz a legjobb, ez egyéni. Főleg ma, amikor már annyira széles a választék, hogy szinte kimeríthetetlen az ötletek tárháza. Talán annak lesz könnyebb dolga, aki a hagyományosat, az egyszerűt, a klasszikusat keresi.

Lehetséges fa kerítéseket választani, melyek alapvetően egyszerű és vétel szempontjából olcsónak számítanak, azonban azzal érdemes tisztában lenni, hogy a faanyaggal hosszútávon mindig több dolgunk is lesz. A fát karban kell tartani, ha nem szeretnénk korhadó, lemálló kerítést otthonunk köré. Továbbá, a folyamatos gondozás mellett sem fog évtizedekre tartós megoldást jelenteni.

További lehetőség a fém kerítés választása, itt sok a választék, az elemek pedig acélból és alumíniumból is készülhetnek. Az egyik legesztétikusabb megoldást az egyedi kovácsolt technikával készült kerítés adja, ez egyben a legdrágább is. Ugyanakkor az elmúlt években megjelent a fogyasztók számára is elérhetőbb áru termék a kategóriában és a horganyozási eljárásnak hála az elemeik akár élethosszig tartó védelmet nyújthatnak a korrózió ellen. Elérhetők a piacon még a hajlított acéllemezből készült lécek.

Az alumínium egy rendkívül merev és tartós anyag, melyet gyakran választanak a modern megjelenésű kerítésekhez. Az célnál ugyan drágább, de ellenállóságának köszönhetően hosszabban meg is őrzi minőségét és kinézetét. Szinterezett és horganyzott választékért nézzen körül a keritesland.hu oldalán, ahol megbízható és tartós minőséggel találkozhat!