Különböző műfű típusok, különböző műfű árak

A szintetikus gyep megváltoztatja azt, hogy a napos és meleg területeken a lakástulajdonosok hogyan tudják fenntartani a gyönyörű zöld udvart anélkül, hogy túlköltekeznének műtrágyákra, professzionális szolgáltatásokra és folyamatos karbantartásra.

Ennek köszönhetően a háztulajdonosok elkerülik ezeket a feladatokat, és továbbra is gyönyörű, zöld pázsit áll rendelkezésükre gyermekeik és házi kedvenceik számára, főleg az elérhető műfű árak miatt is. Azonban nem minden típusú gyártmány egyforma. Fontos, hogy ismerje a különböző típusú műpázsitokat és hogyan változnak a műfű árak a különböző típusok esetében.

A polietilén egy prémium opció, ez pedig érthetően megnöveli a műfű árakat. A természetes fűhöz képest a legtermészetesebb textúrát és megjelenést kínálja. Arról nem is beszélve, hogy lényegesen tartósabb és jobban bírja a hőt, illetve a hosszan tartó kopást, mint a nylon vagy polipropilén darabok. A lakástulajdonosok szeretik ezt a fajta terméket, mert ez hasonlít leginkább a természetes fűhöz, és jobban bírja a kopást, mint a többi opció. Így, ha magasabbak is ezesetben a műfű árak, mégis az előnyök miatt sok háztulajdonos mellet dönt.

A nylon vitathatatlanul a legerősebb típus. Kibírja a nehéz és intenzív időjárást, és megőrzi eredeti formáját. Ez a legjobb választás forró éghajlaton, mivel nem romlik vagy gyengül a nap által okozott károk miatt. Ennek ellenére az elérhetőbb nylon műfű árakon kívül az is szempont, hogy ez a gyártmány gyakran költséges és merev, ami kényelmetlenné teszi az udvarokon. Az emberek általában atlétikai pályákra vagy golfpályákra használják.

Az utolsó elérhető típus a polipropilén. Ez a legköltséghatékonyabb, de a leggyengébb lehetőség a lakástulajdonosok számára. A rajta játszó felnőttek, gyerekek és állatok komoly károkat okozhatnak, mivel ez nem tartja jól formáját. A hőhatás károsíthatja a fű integritását, mivel alacsony olvadáspontja van. Ebből fakadóan érthető, hogy alacsonyabb műfű árakkal számolhatunk ebben az esetben, viszont ez a minőségi szintet is jelzi.