Melyek a legnépszerűbb kreatív ajándékok?

Amikor valakit megajándékozunk, szeretnénk valami egyedit, ötleteset kitalálni, hiszen saját magunk is jobban örülünk egy kreatív ajándéknak, mint a tucattermékeknek. Viszont korántsem olyan egyszerű kitalálni, hogy mi legyen a tökéletes ajándék, mint ahogy elsőre azt gondolnánk, ezért segítségképpen összegyűjtöttünk néhány kreatív ajándék ötletet.

Egyre népszerűbbek lett az illóolajok használata otthonunkban, mert azon túl, hogy csodás illatokat varázsolhatunk lakásunkba, jótékony hatásuk sem elhanyagolható az egészségünkre. Baktériumölő tulajdonságuk mellett pihentető és relaxáló hatásúak, tehát egy illóolaj készlet ajándékozásával összeköthetjük a kellemest a hasznossal.

Ha tényleg kreatív ajándékot szeretnénk adni, készítsünk házi szörpöt vagy lekvárt, és csomagoljuk díszes kis üvegekbe, ízléses szalaggal és matricával ellátva. Ennek egyediségét már csak az emeli tovább, ha saját kertünkben termelt gyümölcsöt használunk fel.

Kreatív és látványos ajándék, ha szalvétatechnikával készítünk agyagképet, horgolunk egy jópofa figurát, vagy készítünk egy gobelin képet. De biztosak lehetünk a sikerben akkor is, ha saját kezűleg kötünk sálat, sapkát, mellényt vagy pulóvert az ünnepeltnek.

A lehetőségek tárháza végtelen, csak meg kell találnunk azt a kreatív ajándékot, amelynek elkészítése nekünk is öröm.