Milyen típusú 2D kerítést válasszunk?

Kevesen tudják, hogy milyen az a 2D kerítés, de még kevesebben vannak tisztában azzal, hogy ennek a terméknek is van több variánsa. Az ilyen típusú kerítés elemeknek az a jellegzetessége, hogy egy keretbe vannak állítva, maga a kerítés pedig egy tábla formájú, hegesztett rácsszerkezet, ezért is hívják úgy is ezt a típust, hogy táblás kerítés. 

A 2D kerítések többféle megjelenésben érhetőek el a piacon. Mondjuk a megrendelő által választható ki az, hogy milyen sűrű legyen a kerítés szövése, háromféle méretben lehet választani a 2D kerítés típusok közül.

A kerítés szálainak a sűrűsége a funkciótól függően lehet előnyös. Sokan mondjuk igényt tartanak arra, hogy az amúgy is hálós 2D kerítést futónövények mellé használják, így az udvar egy diszkrét növénytakaró mögé rejtőzik. De persze az is elképzelhető, hogy kifejezetten növények futtatására vásárolja valaki a táblás kerítést. Legyen szó dekorációs, vagy épp eredeti funkciót ellátó feladatokról, az ilyen típusú kerítések ideálisan betöltik a szerepüket, mivel strapabíróak, modernek és sokrétű felhasználásra is alkalmasak.