Mit tud egy LG mikrohullámú sütő?

A megannyi márka közül nehéz kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb konyhai eszközöket, éppen ezért fontos utánaolvasni, hogy egy-egy eszköz mit tud. Cikkünkben az LG mikrohullámú sütők képességeit vesszük végig, hogy az Olvasó átfogó információt kaphasson arról, hogy mire számíthat, ha a márkától vásárol mikrót.

Valamennyi LG mikrohullámú sütő rendelkezik EasyClean bevonattal, ami segíti az eszköz takarítását és megakadályozza a baktériumok letapadását. A gyártó azt is biztosítja a vásárló számára, hogy az ételeket egyenletesen melegíti fel az eszköz, így elkerülhetjük azt, amit sokszor tapasztalhatunk más mikróknál, hogy az ételünk teteje már forró, az alja meg még hideg. Az LG mikrohullámú sütők belső térfogata kis méretben általánosan 20-25 l, közepes méretben pedig akár 40 l is lehet. Válogathatunk hagyományosabb, illetve modernebb megjelenés közül is. A tervezés során az alapvető elemeknek is figyelmet szenteltek, így az LG mikrohullámú sütő jobba megvilágítást és stabil, alátámasztott forgótányért kapott.

A felhozatalban megtalálhatóak olyan mikrók is, amik grill funkcióval is el vannak látva, mellyel kapcsolatban a gyártó ismét egyeletes pirítást ígér. Egyedülálló módon, van olyan LG mikrohullámú sütő, ami már túllép a megszokott funkciókon, nem csak melegíteni vagy olvasztani tudunk vele, hanem akár joghurtot is készíthetünk! Ezek a funkciók picit extravagánsnak mondhatóak, nem feltétlenül használják minden háztartásban, éppen ezért ezek a modellek kicsit borsosabb áron kaphatóak.